Home / / Dalfsen onderzoekt uitbreidingsmogelijkheden bedrijventerrein

Dalfsen onderzoekt uitbreidingsmogelijkheden bedrijventerrein

DALFSEN – Dalfsen loopt tegen de grenzen aan, wat de beschikbare bedrijventerreinen betreft. “Dat is het geval in Lemelerveld en Nieuwleusen” aldus wethouder Ruud van Leeuwen. “Vraag is er nog altijd, zowel van nieuwe vestigingen als van bestaande bedrijven die willen vernieuwen. Tijdens de laatste commissievergadering van de raad is dan ook besloten om actief op zoek te gaan naar uitbreidingsmogelijkheden. Dit doet echter wel in regionaal overleg, onder andere met Zwolle, Raalte en Ommen. We streven naar een gestage uitbreiding. Als het gaat om ‘nieuwvestigers’ dan heeft de provincie een voorkeur aan Zwolle. Eigen bedrijven zouden een kans moeten hebben binnen hun gemeente. Alles gebeurt in goed overleg met de gemeentes en de code is om elkaar bedrijven niet af te snoepen.”

De laatste uitbreiding van het bedrijventerrein vond twee jaar geleden in Lemelerveld plaats.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.