Home / / Cursus midwinterhoornblazen

Cursus midwinterhoornblazen

OMMEN – De adventstijd ligt nog ver weg, toch wordt nu al bekeken of er in Ommen belangstelling is voor een cursus midwinterhoornblazen. Geïnteresseerden – beginners of gevorderden – kunnen zich voor de cursus aanmelden. Aan de hand van de aanmeldingen zal bekeken worden wanneer en waar geoefend wordt. De kosten zullen minimaal zijn. Aanmelden kan via Jan aan het Rot,  j_aanhetrot@hotmail.com of via: 0529-453486.

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Wat is/was het warm hè. Wij hebben op twee locaties airco apparaten hangen, daar is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.