Workshop ‘Creatief met kalebassen’ in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Roelie Schiphorst verzorgt vrijdag 31 mei in museum Palthehof in Nieuwleusen een workshop ‘Creatief met kalebassen’.

Wie voor 3 juni een bezoek brengt aan museum Palthehof ziet daar op veel verschillende plekken mooie door Roelie Schiphorst bewerkte kalebassen. Wie zelf ook aan de slag wil met deze mooie hobby van vruchten die in de eigen tuin kunnen worden gekweekt en na een jaar drogen geschikt zijn om mee aan de slag te gaan, kan op vrijdag 31 mei, de dag na Hemelvaart, terecht in museum Palthehof voor een workshop. Daarbij laat Roelie zien waar je rekening mee moet houden en hoe je met kleine kalebassen kunt beginnen om mooie resultaten te boeken. De workshop is gratis en begint om 14.00 uur ’s middags.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.