Home / / Workshop ‘Creatief met kalebassen’ in Nieuwleusen

Workshop ‘Creatief met kalebassen’ in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Roelie Schiphorst verzorgt vrijdag 31 mei in museum Palthehof in Nieuwleusen een workshop ‘Creatief met kalebassen’.

Wie voor 3 juni een bezoek brengt aan museum Palthehof ziet daar op veel verschillende plekken mooie door Roelie Schiphorst bewerkte kalebassen. Wie zelf ook aan de slag wil met deze mooie hobby van vruchten die in de eigen tuin kunnen worden gekweekt en na een jaar drogen geschikt zijn om mee aan de slag te gaan, kan op vrijdag 31 mei, de dag na Hemelvaart, terecht in museum Palthehof voor een workshop. Daarbij laat Roelie zien waar je rekening mee moet houden en hoe je met kleine kalebassen kunt beginnen om mooie resultaten te boeken. De workshop is gratis en begint om 14.00 uur ‘s middags.

Lees ook

Mondhygiëne

Vier keer per jaar onderwerp ik mij vrijwillig aan een schoonmaakbeurt voor mijn (eigen) tanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.