Home / / College bezoekt Hessum

College bezoekt Hessum

DALFSEN/HESSUM – Op woensdag 15 mei bezoekt het college van de gemeente Dalfsen, Hessum. Om 19.45 uur in Café Restaurant Madrid start de informatieavond, die georganiseerd wordt in samenwerking met Plaatselijk Belang Hessum-Vennenberg-Rechteren. Het college praat inwoners uit Hessum, Vennenberg en Rechteren dan bij over actuele gebeurtenissen in de buurt.
Burgemeester Van Lente verzorgt de opening van de gemeentelijke informatieavond, waarbij zij zich voorstelt en een toelichting geeft op haar portefeuille. Vervolgens worden door de verschillende wethouders een aantal onderwerpen besproken, waaronder onderhoud wegen, Sloop voor Kansen en maatschappelijke duurzaamheid.

De informatieavond begint om 19.45 uur. Namens Plaatselijk Belang Hessum-Vennenberg-Rechteren en het college van burgemeester en wethouders bent u van harte welkom!

Lees ook

Hoofdrijbaan N340 dik drie weken afgesloten

ZWOLLE – Van vrijdag 6 tot en met maandag 30 augustus wordt de N340 tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.