Collecte Hartstichting in Ommen brengt ruim 6.000 euro op

OMMEN – De jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting heeft vorige maand in Ommen het mooie geldbedrag van 6127,92 euro opgeleverd. De hartstichting bedankt de collectanten, alle vrijwilligers en inwoners van harte voor de bijdrage.

Dankzij de giften werkt de Hartstichting aan concrete oplossingen om ieders hart zo gezond mogelijk te houden. Want een gezond hart is niet vanzelfsprekend.

De Hartstichting werkt aan drie doelen: voorkomen van hartproblemen, snellere hulp in een noodsituatie en betere behandelingen. Binnen deze doelen wordt gewerkt aan verschillende oplossingen. Zoals een eenvoudige bloedtest waarmee je erfelijke factoren kunt achterhalen en hartproblemen kunt voorkomen. Ook wordt onderzocht welke signalen er vooraf gaan aan hart- of herseninfarcten. Zodat infarcten op tijd ontdekt of zelfs voorkomen kunnen worden. Lees meer op www.hartstichting.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.