Home / / Clinic PEC Zwolle voor meiden voetbaldagen FC Dalfsen

Clinic PEC Zwolle voor meiden voetbaldagen FC Dalfsen

DALFSEN – Afgelopen woensdag vond alweer de tweede en laatste Meidendag plaats, georganiseerd door FC Dalfsen. Een geslaagde middag die verzorgd werd door PEC Zwolle. Door middel van een clinic werden de meiden de kneepjes van het voetbalvak geleerd.

Alle meiden stortten zich vol overgave op het voetballen. De een nog enthousiaster dan de ander. Na het harde werken kon iedereen genieten van een lekkere snack en was er nog ruim de tijd voor een meet & greet met de dames van PEC Zwolle en zo belandden er vele handtekeningen op shirts, broekjes, kaartjes en voetballen. Tenslotte kreeg iedereen nog een prijsvraag mee naar huis waar mooie prijzen te winnen zijn.

Deze mooie, zeer geslaagde dag werd mede mogelijk gemaakt door de sponsors: Roessink kantoormeubelen en Jeannette Visscher makelaardij.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘De moord op Windsor Castle’ van S.J. Bennett Het is in juni een drukke tijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.