Braderie Hoonhorst

HOONHORST – Op zaterdag 29 juni wordt in Hoonhorst de traditionele Joarmarkt weer gehouden. Als locatie is opnieuw gekozen voor het feestterrein aan de Koelmanstraat, aangezien dat vorig jaar een succes was. De braderie, één van de vaste onderdelen van het Sproeifeest in Hoonhorst, biedt iedereen de gelegenheid om in een gezellige sfeer nieuwe of oude spullen te verkopen. Voor bedrijven is het een mooie gelegenheid om zich te laten zien. Naast de vele kraampjes met speelgoed, kleding en allerhande andere zaken zullen zich daarnaast ook de verenigingen weer presenteren om zo nieuwe jonge leden of vrijwilligers te werven. Ook worden op de Joarmarkt traditionele ambachten getoond en kunt u genieten van een shantykoor.

Vanaf 9.00 uur is de markt geopend, de kramen zullen worden opgesteld op en rond de kermis. De kinderattracties zullen draaien en voor de kleintjes wordt er een doorlopend programma in de feesttent georganiseerd. Wilt u iets verkopen of presenteren op de Joarmarkt, dan kunt u zich tot 25 juni aanmelden via de website van het sproeifeest: www.sproeifeest.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.