Home / / Boerenmarkt op landgoed Vilsteren

Boerenmarkt op landgoed Vilsteren

VILSTEREN – Op zaterdag 18 mei pakt de Boerenmarkt op landgoed Vilsteren groots uit. In de tuin van Herberg de Klomp is een keur aan heerlijke Vechtdalproducten te vinden. Ook nu zal tuinderij van de Kolk volop asperges en aardbeien aanleveren. Marthijn en Linda Hulsman van Landgoed Vilsteren presenteren het nieuwe lamsvlees van dit seizoen. Heileuver snijdt om exact 12.00 uur de eerste Graskaas van dit jaar aan; een boterzachte boerenkaas die gemaakt is van de eerste melk, als de koeien naar buiten gaan.

Het belooft een gezellige markt te worden; er zijn volop verse bloemen, er is ambachtelijk brood, dagverse zuivel, groente, worst, kruiden, koek, kaas hartige taart, wijn, bier, chutney, meel, vlees, jam maar bovenal gezelligheid. Iedereen is van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur op de boerenmarkt van Landgoed Vilsteren, in de tuin van herberg de Klomp.

Lees ook

Versoepeling mogelijk op tijd voor de VechtdalTrail

OMMEN – Met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni is het weer mogelijk om evenementen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.