Home / / Bewonersgesprekken langs de Vecht

Bewonersgesprekken langs de Vecht

REGIO – Op dit moment actualiseert het programmateam Ruimte voor de Vecht zijn visie op de Vecht van 2050. Een perfecte gelegenheid met bewoners, ondernemers en andere belangstellenden uit het Vechtdal om van gedachten te wisselen over de rivier en de perspectieven voor de Vecht. Welke verhalen zijn er over de Vecht? Wat kan er verteld worden over lokale thema’s als recreatie, water, mobiliteit en landbouw? Het programmateam van Ruimte voor de Vecht gaat hierover graag met u in gesprek.

Iedereen wordt uitgenodigd voor een bewonersgesprek over het Vechtdal. Met de kaart op tafel en met de stift in de aanslag wordt er gesproken en gediscussieerd over de Vecht, de omgeving en de perspectieven. In de afgelopen jaren werkten provincie, waterschappen, gemeenten en maatschappelijke organisaties gezamenlijk aan de projecten voor een veilige, natuurlijke en aantrekkelijke Vecht. Inbreng tijdens het bewonersgesprek geldt als belangrijke inspiratiebron voor de toekomstvisie.

Bij belangstelling kan men zich vóór 23 mei aanmelden via het oversticht. De gesprekken vinden plaats op maandag 27 mei, van 19.15 tot 21.30 uur, Dijkmoment, Hessenweg 14b, Zwolle.

Lees ook

Welcome to the family!

(Advertorial) Freeroad is dé Mazda dealer van Midden-Nederland. In de meest dynamische stad Zwolle, mag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.