Bewonersgesprekken over perspectieven voor de Vecht

VECHTDAL – Het programmateam Ruimte voor de Vecht actualiseert op dit moment zijn visie op de Vecht van 2050. Een perfecte gelegenheid met bewoners, ondernemers en andere belangstellenden uit het Vechtdal van gedachten te wisselen over de rivier en de perspectieven voor de Vecht.

Welke verhalen heeft u over de Vecht? Wat kunt u vertellen over lokale thema’s als recreatie, water, mobiliteit en landbouw? Het programmateam van Ruimte voor de Vecht gaat hierover graag met u in gesprek. Het team nodigt iedereen uit voor een bewonersgesprek over het Vechtdal. Met de kaart op tafel en met de stift in de aanslag praten en discussiëren over de Vecht, de omgeving en de perspectieven.

In de afgelopen jaren werkten provincie, waterschappen, gemeenten en maatschappelijke organisaties gezamenlijk aan de projecten voor een veilige, natuurlijke en aantrekkelijke Vecht. Uw inbreng tijdens het bewonersgesprek geldt als belangrijke inspiratiebron voor onze toekomstvisie.

Wilt u hier graag aan bijdragen? Aanmelden kan via www.hetoversticht.nl/gesprekkenlangsdevecht

27 mei – Zwolle: Dijkmoment, Hessenweg 14b, Zwolle. Aanmelden tot 23 mei.
3 juni – Hardenberg: Landhoeve de Zwiese, Hardenbergerweg 23, Loozen. Aanmelden tot 30 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.