Avondfietsvierdaagse Lemelerveld in een ander jasje

LEMELERVELD – In Lemelerveld wordt van maandag 3 t/m donderdag 6 juni de avondfietsvierdaagse weer gehouden. Starten kan tussen 18.00 en 19.00 uur vanaf Koffiehus de Kletsmajoor, Kroonplein 26 Lemelerveld. De organisatie is in handen van Cycling Lemelerveld en Kulturhus de Mozaïek.

Omdat het voor de organisatie steeds moeilijker wordt om voldoende vrijwilligers te vinden, zijn enkele veranderingen doorgevoerd. Zo wordt de route niet langer met pijlen uitgezet, maar zullen deelnemers zelf weer de route moeten lezen vanaf een kaart/routebeschrijving. “Terug naar de oude tijden, en dus een routestandaard voor op uw stuur!”, laat de organisatie weten. “Verder is er alleen voor de kinderen die drie dagen fietsen een kleine verrassing. Wat dat is, blijft nog even geheim! Omdat veel mensen aangaven niet veel om een medaille te geven, zijn deze afgeschaft.” Dit heeft als gevolg dat de kosten voor deelname veranderen. Op maandagavond kost deelname 4 euro, hiervoor mag men de hele week mee fietsen. Wie op dinsdagavond start, betaalt 3 euro om de rest van de week mee te fietsen, woensdagavond 2 euro en op donderdagavond nog maar 1 euro. De organisatie maakt geen gebruik meer van speciale dagkaarten, maar meefietsen voor slechts één of twee dagen is nog steeds mogelijk.
Dit jaar zijn er weer mooie routes in de omgeving uitgestippeld. Iedere avond kunnen deelnemers kiezen tussen routes van circa 20 of circa 30 km. Dit jaar zal niet Polyhymnia optreden op donderdagavond, maar Bloaskapel de Heujschudders! Zij staan dan klaar op het Kroonplein voor een muzikaal onthaal.

Meer info: Kulturhus de Mozaïek tel. 0572 370306, of mail: info@kulturhuslemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.