Home / / Vierde editie Jeugd Lemels Open

Vierde editie Jeugd Lemels Open

LEMELE – De jeugdafdeling van Voetbalvereniging S.C. Lemele houdt van 4 t/m 7 juni de 4e editie van het Jeugd Lemels Open voetbaltoernooi op Sportpark Zandeinde te Lemele. Een gezellig toernooi, waarbij je met eigen samengestelde teams mee kan strijden voor de felbegeerde bekers in leeftijdscategorie Junioren, MAXI-pupillen of MINI-pupillen. De naam zegt het al: deelnemers uit én buiten Lemele zijn van harte welkom op dit gezellige toernooi.

Het is naast het spelen voor een beker vooral een toernooi van gezelligheid en samen lekker sportief bezig zijn op een (bijna) zomeravond. Een mooi moment om bijvoorbeeld een keer met neven/nichten of buren of vriend(inn)en samen een team te vormen. Je hoeft niet per se lid te zijn van een voetbalvereniging. Maar het mag natuurlijk ook gewoon met je eigen voetbalteam. Dus iedereen mag meedoen! (lees de voorwaarden op de website).

Er is de mogelijkheid om je team in te schrijven voor:

Junioren 8×8: geboortejaren 2003, 2004 en 2005
Maxi-pupillen 8×8: geboortejaren 2006, 2007 en 2008
Mini-pupillen 6×6: geboortejaren 2009 en later

 

Ga naar de website sclemele.nl en schrijf jouw team in vóór 21 mei 2019.

Lees ook

Na 20 jaar afwezigheid weer een USV vrouwen 1

NIEUWLEUSEN – Na een periode van 20 jaar afwezigheid staat er komend seizoen voor USV …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.