27e Autorodeo in Oudleusen

OUDLEUSEN – Voor liefhebbers van ronkende motoren en verbrand rubber wordt zaterdag 15 juni in Oudleusen de 27e autorodeo gehouden. Het grote spektakel voor jong en oud vindt plaats op het terrein van Familie van Gelder, naast tankstation Firezone aan de Hessenweg.

Vrijdag 24 mei is de inschrijving voor de 27e autorodeo Oudleusen. om 19.30 uur in Zalencentrum Mansier. Inschrijfkosten 20 euro, inclusief één monteur. Kinderen van de Cazemierschool Oudleusen hebben een auto gepimpt voor de autorodeo Oudleusen. Deze auto zal worden geveild voor Stichting Opkikker.

Er worden drie klassen verreden waarbij de auto’s worden ingedeeld op motorinhoud. L. klasse tot 1600, M. klasse van 1600 tot 2 liter en N. Klasse, van 2 tot 4 liter. Het spektakel begint zaterdagmorgen om 10.00 uur en de finale zal rond 16.00 uur zijn. Voor de beste dame is een beker beschikbaar gesteld door Medaillehuis Logterman. De entree bedraagt 5 euro.

Programmaboekjes zijn verkrijgbaar aan de kassa, voor 0.50 eurocent, waarvan de opbrengst volledig naar de stichting Opkikker gaat. Tijdens deze dag kan men bij de stichting Opkikker oude telefoons en cartridges inleveren. Voor vragen over de stichting kunnen bezoekers terecht bij de stand van de stichting Opkikker die op het rodeoterrein staat.
Na afloop van dit spektakel staat er een top band in de tent, dit jaar The Rousers. Meer informatie over de 27e autorodeo Oudleusen is te vinden op Facebook (Autorodeo-oudleusen)

Foto: Johan Bokma

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.