Twaalfde editie Station tot Station Loop

DALFSEN/OMMEN – Woensdag wordt de jaarlijkse Station tot Station Loop weer gehouden, een hardloopwedstrijd tussen de stations van Ommen en Dalfsen. De start is om 19.30 uur bij station Ommen.

De lopers lopen door de Vilsterse molen, het prachtige Hessum, waarna ze Kasteel Rechteren passeren en volgens verwachting zullen de eerste lopers rond 20.20 uur aankomen bij de finish voor het station van Dalfsen. Dit jaar is het alweer de twaalfde keer dat de Stationloop, bedacht door hardloopfanaat en tevens speaker bij dit evenement, Henk Borgmeijer, van start zal gaan op altijd de laatste woensdag van mei. Om de lopers de ruimte te geven is de Zwolseweg tussen Ommen en Laarbrug vanaf 19.30 tot 20.00 uur afgesloten. De Rechterensedijk en de Stationsweg zijn afgesloten voor het verkeer van 20.15 uur tot 21.30 uur. Ernstige verkeershinder

Verkeer dient dan rekening te houden met ernstige hinder (voor gemotoriseerd vervoer) van en naar Ommen en Dalfsen. Het parcours is wel begaanbaar per fiets, dus aanmoedigen is mogelijk en van harte welkom. Na de finish is er muziek bij het oude Station in Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.