Home / / Zweedse folk/punk band naar Ommen

Zweedse folk/punk band naar Ommen

OMMEN – De Zweedse band Sir Reg is onderweg naar de top. Ze komen naar Nederland om op Paaspop te spelen als onderdeel van hun ‘Underdogs, European Tour’, waarin ze maar liefst twintig optredens geven. Op 1e Paasdag doen ze Ommen aan.

“We zijn trots dat we deze band hebben kunnen strikken voor de Herberg in Ommen”, zegt Noel Shannon, zelf organisator van het Deventer Irish Pub Festival en bandleider van The Shannons. “De band benaderde mij met de vraag om wat extra optredens voor ze in Nederland te regelen rond hun optreden op Paaspop en dat deed ik graag voor ze.”

Met de Ierse leadzanger Brendan Sheehy als bandleider valt al snel de gelijkenis op met bands als Dropkick Murphy’s, Flogging Molly en The Mahones. Elk optreden is een ware happening. Je ziet en voelt aan alles dat ze op het punt van doorbreken staan. Deze band is kwaliteit.

In 2017 wonnen ze in Zweden de prijs voor derde beste single en beste nieuwe band in hun genre. Sinds deze tijd is hun succes alleen maar gegroeid. Het optreden in De Herberg start 15.00 uur met The Shannons als support. Entree is gratis. Kijk voor meer info op www.sirregband.com.

Lees ook

Brandweer naar de Spokkeriete

OUDLEUSEN – Vorige week werd een beginnende bosbrand ontdekt aan de Spokkeriete, door opmerkzame wandelaars. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.