Home / / Zoekplaatje van de week

Zoekplaatje van de week

Dit zoekplaatje is een vervolg op het zoekplaatje met archiefnummer LW0110, gepubliceerd in week 13. De vier mannen op de foto waren betrokken bij het doorknippen van het lint ter gelegenheid van de opening van het provinciaal jeugdhuis “De Olde Vechte” in Ommen op 17 juni 1967. De opening werd verricht door A.P. van der Mey, het hoofd van de afdeling jeugdzaken van het ministerie voor cultuur en recreatie. Rechts naast hem op de foto staat burgemeester van Reeuwijk. Wie staan er uiterst links en rechts op de foto?

Met dank aan Adriaan van Reeuwijk voor de informatie over zoekplaatje LW0110, gepubliceerd in week 13: “Op de foto herken ik rechts mijn vader, burgemeester (Cornelis Pieter) van Reeuwijk”.

Reacties met vermelding van archiefnummer LW0111 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Hammerweg 10 (7731AK) in Ommen.

Lees ook

Ingezonden: vraagtekens van de VOV bij de nieuwe brug in Junne

OMMEN – De fractie van de lokale partij VOV zet vraagtekens bij het nut en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.