Home / / Zoekplaatje van de week

Zoekplaatje van de week

Op deze foto staan de heer R. Timmer met waarschijnlijk zijn vrouw. De heer Timmer heeft zojuist een onderscheiding ontvangen en opgespeld gekregen van burgemeester van Reeuwijk. Hij kreeg deze onderscheiding op kasteel Eerde in 1970. We willen graag meer weten over deze gelegenheid, zoals meer informatie over de heer en mevrouw Timmer (complete namen), om welke onderscheiding het gaat en wat de relatie met kasteel Eerde is.

Herman Wigbels was van 1950 tot 1983 fotojournalist in de regio Salland. Hij legde alle aspecten van het leven in dorpen en op het platte land vast ter illustratie van artikelen in regionale bladen. Van verschillende foto’s willen we graag weten waar deze zijn gemaakt en/of wie er op staan. Dit is zoekplaatje nummer 36 uit deze tweewekelijkse reeks. Het fotoarchief van Herman Wigbels is toegankelijk via de website www.HermanWigbels.nl en www.OudOmmen.nl/beeldbank. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

Op het vorige zoekplaatje uit deze reeks: haw_60237, de opening van het Groene Kruisgebouw in Dalfsen, hebben we nog geen reactie gehad. Reacties zijn alsnog zeer welkom.

Reacties met vermelding van archiefnummer haw_63015 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Hammerweg 10 (7731AK) in Ommen.

Lees ook

Het Boek van de Week

We hebben reikhalzend uitgekeken naar dit nieuwste prentenboek van Mark Haayema (zie Boek van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.