Home / / Zoek het gouden ei

Zoek het gouden ei

OMMEN – Bij de Kinderboerderij aan Het Laar 2c in Ommen, wordt Eerste Paasdag, zondag 21 april, een paasactiviteit voor kinderen van 2 tot 12 jaar gehouden Medewerkers van de boerderij hebben weer een groot aantal eieren verstopt, waaronder drie gouden eieren. De kinderen mogen de eieren gaan zoeken. Voor degene die het gouden ei vindt, is er een extra verrassing. De Kinderboerderij is open van 14.00 tot 17.00 uur. De activiteiten duren tot 16.30 uur. Kosten 2 euro per persoon inclusiuef een bekertje ranja of een ijsje.

Lees ook

Lampie

Zóóó, het gaat gebeuren! Lang genoeg gewacht. Niks krantje lezen. Na een straf ontbijt met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.