Home / tweetpost / Zinderende zaterdagmiddag bij OZC

Zinderende zaterdagmiddag bij OZC

OMMEN – Het belooft aankomende zaterdag een ‘zinderende zaterdagmiddag’ te worden bij OZC. De supportersvereniging van de voetbalvereniging uit Ommen heeft een geweldige middag en avond in elkaar gedraaid.

Het begint met de wedstrijd OZC 1 – Juliana’32 1 om 14.30 op het hoofdveld van OZC. De ploeg uit Hengelo staat op een dertiende plek en zal er alles aan doen om de punten mee te nemen uit Ommen. Na de wedstrijd zal er een persconferentie plaatsvinden. Tussen alle activiteiten door zal de BTW-band voor de juiste sfeer zorgen in de kantine.

Misschien wel het hoogtepunt van de middag is de verloting. Het rad is al iedere thuiswedstrijd van OZC 1 een groot begrip binnen OZC. Altijd worden er droge worsten, chips en andere lekkernijen verloot. Natuurlijk is dat zaterdag ook het geval, maar er is meer. Deze zaterdag is er namelijk uitgepakt met vier enorme hoofdprijzen:

  • 1 maand gratis ijs bij IJssalon Ekkelenkamp.
  • Complete set kleding van Quattro Store.
  • Een 43 inch LED televisie van EP ter waarde van 369,- euro.
  • 1 minuut gratis winkelen bij de Albert Heijn Ommen.

Voor iedereen is het mogelijk om zaterdag loten te kopen. De lootverkoop start tussen 18.00 uur en 18.30 uur. De loten zijn 2 euro per stuk. Kijk voor meer informatie op de Instagram van de supporters vereniging OZC: @OZCsupporters.

Lees ook

Leerlingen De Polhaar lopen alternatieve wandeldriedaagse

DALFSEN – De oudervereniging van De Polhaar liet zich niet ontmoedigen door de afgelasting van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.