Home / / Zangers gezocht voor gelegenheidskoor

Zangers gezocht voor gelegenheidskoor

LEMELERVELD/LEMELE – In 2013 werd door de Raad van Kerken Lemele-Lemelerveld een U2 dienst ten gehore gebracht, en in 2016 het project ‘100% NL’ . Mede door deze successen zal er opnieuw een gelegenheidskoor samengesteld worden voor een nieuw project rond het thema: ‘All you need is love’. Deze uitvoering, onder leiding van Mieke Bruins, is gepland op 9 en 10 november 2019. Het koor zingt liederen van de Beatles. Het is de bedoeling dat er al in juni begonnen wordt met de repetities.De repetitieavonden zullen gehouden worden op de dinsdagavond, van 20.00 – 22.00 uur, in de Brugkerk te Lemelerveld (inclusief koffie en thee in de pauze). Totaal zullen er vijftien repetitieavonden zijn. Wacht niet te lang met aanmelden. Het koor zal bestaan uit tachtig leden. Vol is vol!

De organisatie rekent erop dat je elke repetitieavond aanwezig kunt zijn. Voor de onkosten wordt een kleine vergoeding gevraagd van 15 euro.
Repetitiedata in de Brugkerk: 4, 11, 18, 25 juni 2 en 9 juli 3, 10, 17, 24 september 1, 8, 15, 29 oktober 5 november (in de Heilig Hartkerk).
Generale en uitvoering op 9 en 10 november in de Heilig Hartkerk. Iedereen die het leuk vindt om een keer in een koor mee te zingen, kan zich vóór 1 mei a.s.opgeven bij Monique Vetker, via de mail: moniquevetker@hotmail.nl. Geef dan ook even aan welke zangstem je hebt, alt, sopraan, bas of tenor.

Lees ook

Luisterend over de natuurbegraafplaats

(Advertorial) OMMEN – Het knorrende geluid van de houtsnip in het bos, de verre roep …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.