Home / / Workshop acryl gieten

Workshop acryl gieten

LEMELERVELD – Kulturhus de Mozaïek te Lemelerveld organiseert dinsdag 21 mei een workshop acryl gieten. Onder begeleiding van kunstenares Bertina Tilma worden maar liefst drie schilderijen gemaakt. De cursisten hoeven niet te kunnen tekenen,maar gaan aan de slag met het mengen van de juiste kleuren. Met een medium siliconen of met een gasbrander worden cellen gecreëerd. Hier ontstaat een prachtig spel van kleuren en vormen. De technieken zijn flippen, gieten of zwiepen. Vooral het gieten is een kunst, hier wordt dan ook alle tijd voor genomen. Het gieten gebeurt op 10 x 10 cm, 20 x 20 en 40 x 40 cm MDF 12 mm dik. Bertina geeft stap voor stap adviezen. De tips en trucs voer je op geheel eigen wijze uit en in je eigen tempo. En aan het einde van de avond ga je dus met drie unieke, zelfgemaakte schilderijen naar huis. De workshop is van 19.00 tot 21.30 uur in Kulturhus De Mozaïek, Kroonplein 58 Lemelerveld.
Opgave: info@kulturhuslemelerveld.nl

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.