Home / / Wildeboer helpt u bij aanbrengen van een beregeningsysteem!

Wildeboer helpt u bij aanbrengen van een beregeningsysteem!

Advertorial

Afgelopen zomer hebben we te maken gehad met extreme droogte, de gevolgen zijn nog steeds aanwezig.
Agrariërs zagen hun gewassen wegteren, bedrijfsterreinen maar ook paardenbakken zorgden voor een zandverstuiving, maar ook uw tuin had water nodig.

Jarenlang niet gebruikte sproei-installaties werden weer in gebruik genomen.

Heeft u vorig jaar een bron aangebracht en ergens even vlug een pomp, slangen en één of meerdere sproeiers gekocht? Functioneerde nu ook alles tot tevredenheid, of was de waterverdeling niet goed, bleven de sproeiers stilstaan, maakte de pomp een raar geluid? Zomaar een aantal vragen die achteraf bij Wildeboer gesteld werden, meestal konden wij deze mensen een oplossing bieden. Begin op tijd en u kunt dit jaar veel problemen voor zijn!
Wilt u graag een systeem dat goed functioneert? Wildeboer helpt u hier graag mee.

Het slepen met slangen met die warmte ook niet alles is! Genieten van het schouwspel is toch het mooiste. Beregening is een samenspel van het aantal sproeiers en de uitzetting hiervan, hieruit berekenen wij het totaal benodigde water en de werkdruk op de leiding die nodig is, de leidingdiameter van de slang of leiding is een essentieel onderdeel in verband met weerstand en uiteindelijk de keuze van een geschikte pomp die bij uw systeem past.

Hoeveel er ook te vinden is op internet, uw tuin is uniek! Wilt u een advies, maak dan eerst een tekening van uw tuin op schaal en kom dan gerust eens langs. Samen maken we een goed werkend systeem gebaseerd op uw situatie.

Lees ook

Meer ruimte rood-voor-rood

OMMEN – De gemeente Ommen verruimt de rood-voor-roodregeling. Eigenaren die in ruil voor de sloop …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.