Home / / Wandelingen voor mantelzorgers

Wandelingen voor mantelzorgers

DALFSEN – Voor alle mantelzorgers binnen de gemeente Dalfsen biedt Saam Welzijn vijf thema-wandelingen aan. De data zijn 26 april, 17 mei, 28 juni, 20 september en 18 oktober. De wandelingen starten om 10.00 uur bij het station in Dalfsen en iedere wandeling zal ongeveer twee uur duren. Natuurcoach Annet Tromp levert inhoudelijk een bijdrage. Er zal samenhang tussen de wandelingen zijn, maar iedere wandeling is ook los te volgen. Tijdens de wandelingen zal (Mindfull) ingegaan worden op thema’s die spelen bij mantelzorgers, maar vooral gericht zijn op zelfinzicht en het versterken van mantelzorgers. Uitgangspunt: Iedere mantelzorger is uniek ! Het wandelen is kosteloos. Na afloop is er gelegenheid om een kop koffie te drinken in het ‘Oude Station’ (op eigen rekening). Mocht vervoer naar Dalfsen een probleem zijn, neem dan contact op.
Voor informatie : Janny Velthuis, mantelzorgteam Saam Welzijn: j.velthuis@saamwelzijn.nl of telefonisch 06-11276383.

Lees ook

‘Op het geniale af’ van Benedict Wells

Het Boek van de Week Francis Dean woont met zijn moeder in een trailerpark in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.