Home / / Vriendinnenavond bij Saam Welzijn

Vriendinnenavond bij Saam Welzijn

NIEUWLEUSEN – Saam Welzijn houdt donderdagavond 18 april een meidenavond met een vriendinnenshoot & social talk.
Alle jongeren zijn tegenwoordig online en actief op diverse media zoals Instagram. Er worden dagelijks heel wat selfies gemaakt, van welke kleding je aan hebt, hoe je haar zit of met je nieuwe sneakers. Daarnaast zijn de selfies met je vriendinnen ook een hot onderwerp op alle socials. Speciaal voor alle vriendinnen kunnen ze nu professionele groepsfoto’s maken, helemaal gratis!
Naast de fotoshoot ga je ook met de jongerenwerkers in gesprek over hoe je over komt op social media. Vriendinnen kunnen eindeloos met elkaar praten op WhatsApp, maar soms kun je een Appje anders opvatten dan dat je vriendin bedoelt. Welke situaties hebben zich wel eens bij jou in de vriendinnengroep voor gedaan? En hoe ging dat?
Deelname is gratis, je kunt je opgeven bij jongerenwerker Emmelie Luiken, e.luiken@saamwelzijn.nl. T: 06 54 32 04 08

Lees ook

10e Vechtgenotenrit doorgeschoven naar 11 juni 2022

OMMEN – De organisatoren van de Vechtgenotenrit hebben besloten de 10e rit door te schuiven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.