Home / / Voorjaarsconcert van De Broederband

Voorjaarsconcert van De Broederband

BEERZERVELD/MARIËNBERG – Muziek- en drumbandvereniging De Broederband uit Beerzerveld houdt zaterdag 6 april haar voorjaarsconcert in de Gereformeerde kerk, Stationsweg 3 te Mariënberg. Het orkest en de leerlingenorkest hebben verschillende leuke muziekstukken ingestudeerd. Ook de drumband, onder leiding van Yannick Bergevoet zal een aantal werken ten gehore brengen. Het fanfareorkest en het leerlingenorkest staan onder leiding van Jan Jager.

Ook zal de laatste trekking van de verloting ten bate van het instrumentenfonds bekend worden gemaakt. Het concert begint om 19.30 uur, de entree is gratis. Bij de uitgang zal een collecte worden gehouden ter bestrijding van de onkosten.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.