Home / / Volle zaal voor musical Jakob

Volle zaal voor musical Jakob

OUDLEUSEN – In ontmoetingscentrum De Wiekelaar in Oudleusen werd afgelopen weekend tot drie maal toe de musical ‘Jacob’ op de planken gezet. Het publiek genoot van het prachtige muzikale spektakel, waar zich maar liefst tachtig mensen voor hebben ingezet.

Dit allemaal onder de bezielende leiding van Bert Bootsma. Er werd gezongen door de leden van gospelkoor Akousate en enkele musicalzangers en voorgelezen door onder meer Jan Uitslag.

Het levensverhaal van Jakob, zoals beschreven in de bijbel, kan het verhaal van iedereen zijn. Het kent herkenbare momenten van twijfel, angst, radeloosheid, pijn en verdriet. Van jaloezie, onmacht, leugen en bedrog. Maar ook van hoop, geloof en liefde. Jakobs verhaal is van alle tijden.

De organisatie was in handen van Belie Morrenhof, Karin Lautenbach, Rita Oegema, Tabitha Keuning, Anco Tol en Jan Uitslag van de Protestantse Gemeente Dalfsen. Zij lieten het overigens niet bij organiseren alleen, maar hadden ook allemaal een aandeel in de musical.

Foto: Johan Bokma

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.