Home / / Voetbal Meidendagen FC Dalfsen

Voetbal Meidendagen FC Dalfsen

DALFSEN – Vrijdag 29 maart vond de eerste van twee voetbal Meidendagen bij FC Dalfsen plaats. Deze eerste dag is gecombineerd met de georganiseerde voetbalclinic vanuit Sport4kids. Op deze mooie zonnige dag mocht FC Dalfsen maar liefst 70 meiden en vanuit sport4kids, 25 jongens verwelkomen op sportpark Gerner. Topprestaties werden er neergezet van allemaal talentjes in de dop. De dag werd afgesloten met een lekkere snack. De tweede Meidendag van FC Dalfsen zal 15 mei plaatsvinden. Deze clinic wordt volledig georganiseerd door de dames van PEC Zwolle! Opgeven voor deze tweede clinic kan nog steeds via info@fcdalfsen.nl. Om alvast in de stemming te komen hebben de meiden vrijdag een vrijkaartje gekregen voor een voetbalwedstrijd van PEC Zwolle dames! De meidendagen van FC Dalfsen worden mede mogelijk gemaakt door sponsors Roessink Kantoormeubelen en Jeanette Visscher Makelaardij.

Lees ook

Politiek verwoord: Reces voor de raad van Dalfsen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen in de gemeente Dalfsen geven hun actuele standpunten weer in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.