Home / / Verkoop broodjes gezond bij SC Lemele dankzij F.E. Baron Mulert Stichting

Verkoop broodjes gezond bij SC Lemele dankzij F.E. Baron Mulert Stichting

LEMELE – Bezoekers van de kantine van SC Lemele kunnen daar sinds kort heerlijke broodjes gezond halen. Door een gift van de F.E. Baron Mulert stichting kon er een koeling voor broodjes worden aangeschaft en een tostiapparaat.

Ook borden waarin een rookvrije generatie wordt aangekondigd en algemene regels van respect konden dankzij de gift worden aangeschaft. De gift werd onlangs symbolisch overhandigd aan de kantinecommissie en het (jeugd)bestuur.

De aanvraag is gedaan in het kader van ‘Gezonde kantine’. Gezond omgaan met je lichaam en je omgeving staan hierin centraal. “Door de komst van de apparaten hebben we een stap kunnen maken in het aanbieden van gezonde snacks in de kantine en wordt de keuze voor gezond eten bevorderd. Zo kunnen we actief bijdragen aan de gezondheid van mensen en dit is toch een belangrijk aspect”, aldus sc Lemele.

De wens om de spelers ook gratis vers fruit te kunnen aanbieden wordt nog onderzocht, maar dit is zeker een grote wens van het bestuur en de kantinecommissie. Om de gezonde kantine te vieren was er die dag fruit beschikbaar voor de jeugd waar heerlijk van genoten werd. En de broodjes? Ook die vonden gretig aftrek.

Foto: SC Lemele

Lees ook

70 jaar Molukkers in Ommen (1)

OMMEN – Dit jaar maart was het precies 70 jaar geleden dat in Rotterdam de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.