Home / / Verkeersexamen geen probleem voor leerlingen Heilig Hartschool

Verkeersexamen geen probleem voor leerlingen Heilig Hartschool

LEMELERVELD – Alle 26 leerlingen van groep 8 van de Heilig Hartschool in Lemelerveld zijn geslaagd voor fiets-verkeersexamen dat ze woensdag hebben afgelegd. De fietsers gingen van start bij Zaal Reimink. Wethouder Ruud van Leeuwen van de gemeente Dalfsen hield een oogje in het zeil.

De deelnemertjes fietsten een route door het dorp en werden onderweg beoordeeld. Er werd gelet op veiligheid in het algemeen, in het bijzonder bij het links afslaan, het tijdig achterom kijken over de linkerschouder, bij het voorsorteren en of de voorrangsregels goed in praktijk werden gebracht.

Foto: Johan Bokma

Lees ook

Nationale Voorleesdagen van 20 t/m 30 januari

Het prentenboek Coco kan het! staat centraal DALFSEN – Van 20 t/m 30 januari zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.