Home / / Veiling en meer activiteiten voor ‘Hart voor Dalfsen’

Veiling en meer activiteiten voor ‘Hart voor Dalfsen’

DALFSEN – Meer AED’s (Automatische Externe Defibrillator) in dorp Dalfsen, op plekken die altijd bereikbaar zijn! Om dat doel te bereiken hielden Admund de Jong, Barry Stabij, Robert Lans en Tom van Delft afgelopen weekend het evenement ‘Hart voor Dalfsen’. De mannen hadden allerlei mooie activiteiten op touw gezet om het aantal AED-kasten op een aanvaardbaar peil te krijgen.

Om het benodigde geld bijeen te krijgen werd er onder andere een (hartvormige) wandeltocht gehouden, een workshop reanimatie, een diner, een dj-marathon, een serious request look-a-like actie en een veiling. Veilingmeester Martien Ekkelenkamp bekend vanHarten10, bracht vrijdag bij Nikki’s uiteenlopende kavels onder de hamer, zoals een minuut gratis winkelen, een hottub voor een dag, fotoshoots et cetera. De veiling heeft een bedrag opgeleverd van ongeveer 1.500 euro.

Foto: Johan Bokma

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.