Home / / Vechtdal Grand Prix vol spanning en spektakel

Vechtdal Grand Prix vol spanning en spektakel

OMMEN – Maar liefst 32 teams gingen zaterdag, tijdens de eerste Vechtdal Grand Prix op het circuit bij de Voormars en de Sansbergstraat in Ommen, de strijd met elkaar aan. Na spannende rondes ging de wisselbeker naar het team van Hoekman Roestvast staal uit Nieuwleusen. Tweede werd de Rabobank en als derde eindigde Vechtdal Bouw. De organiserende Junior Kamer Vechtdal kan terugkijken op een geslaagde dag.

De races duurden telkens zeven minuten, in elke sessie ging het om de snelste rondetijd. Naast de races was er nog veel meer te doen op het evenemententerrein. Zo konden bezoekers plaatsnemen in een racesimulator, was er een kinderkartbaan en waren er unieke auto’s bewonderen, zoals de Ferrari 599 en andere snelle auto’s.

De opbrengst van het motorisch spektakel was bestemd voor Wensstichting Vechtdal. Na afloop van de race werd de stichting blij gemaakt met een cheque van 4112,00 euro.

Foto: Leo van den Berg

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.