Home / / Vechtdal GP: een dag vol raceplezier!

Vechtdal GP: een dag vol raceplezier!

OMMEN – Raceliefhebbers opgelet! Zaterdag 13 april gaan 32 bedrijventeams de strijd met elkaar aan om de titel ‘Kartkampioen van het Vechtdal’! Tussen 11.00 en 17.00 uur zijn er naast de kartraces tal van activiteiten op het evenemententerrein aan de Dikkersstraat (voor wooncomplex Stadshaghen) in Ommen.

Tijden de Vechtdal GP worden tal van activiteiten georganiseerd. “De Vechtdal GP is meer dan alleen karten voor bedrijven’ aldus Gerrit Jan Hagedoorn namens de organisatie. “Bezoekers kunnen plaatsnemen in de racesimulator, een kijkje nemen in een racetrailer van Furori of Oosterveen en genieten van diverse unieke auto’s, waaronder de Ferrari 599, Mercedes SLS AMG, Porsche 911 GTS en nog veel meer.
Voor de kinderen is er een kinderkartbaan, legotafel en springkussen. Wel vragen we voor een aantal activiteiten een kleine vergoeding, die geheel ten goede komt aan het goede doel namelijk Wensstichting Vechtdal.”
Om 11.00 uur vindt de officiële opening plaats van de Vechtdal GP. Burgemeester Hans Vroomen geeft samen met voorzitter van de Vechtdal GP Gerrit Jan Hagedoorn het startschot.

Op de foto met Max Verstappen

De organisatie heeft van niemand minder dan Max Verstappen een levensgroot karton weten te bemachtigen. Grijp dus deze kans om met jouw raceheld op de foto te gaan!
Naast de kartbaan komt een groot terras waar men kan genieten van een hapje en een drankje. Kom gezellig een kijkje nemen! Namens de Juniorkamer Vechtdal bent u van harte uitgenodigd om dit prachtige evenement te komen bezoeken. De entree is gratis.
Meer informatie is te vinden op

www.jci-vechtdal.nl/initiatieven/vechtdal-gp/

Juniorkamer Vechtdal

De Vechtdal GP is een initiatief van Juniorkamer Vechtdal. Het doel van de Vechtdal GP is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Wensstichting Vechtdal. De wensstichting Vechtdal is een stichting die JCI Vechtdal heeft opgericht om lokale maatschappelijke initiatieven te ondersteunen. Doelen worden uitsluitend gesteund in goederen, materialen of producten, niet in geld. Wilt u meer weten over de wensstichting neem dan een kijkje op de website https://www.wensstichting.nl/

Lees ook

Politiek verwoord: Reces voor de raad van Dalfsen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen in de gemeente Dalfsen geven hun actuele standpunten weer in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.