Home / / Tijdelijk eenrichtingsverkeer in Raadhuisstraat Dalfsen

Tijdelijk eenrichtingsverkeer in Raadhuisstraat Dalfsen

DALFSEN – De Raadhuisstraat in Dalfsen wordt tijdelijk ingericht als weg met eenrichtingsverkeer. Dit in verband met de bouwwerkzaamheden aan het Waterfront.

De ruimte rondom de bouwlocatie aan het Waterfront is beperkt. Voor het behouden van een veilige werkomgeving wordt de bouwlocatie tijdelijk verruimd. Het wegvak op de Raadhuisstraat wordt daardoor smaller. Een aanpassing van de verkeerscirculatie is volgens de gemeente noodzakelijk.

Vanaf 8 april tot eind 2019 wordt eenrichtingsverkeer ingesteld voor de Raadhuisstraat in westelijke richting, tussen de Beltestraat en Eshuisstraat. Deze geldt voor het gemotoriseerde verkeer, fietsers kunnen beide richtingen wel blijven gebruiken.

Aangezien er in het weekend en tijdens de bouwvakvakantie geen bouwwerkzaamheden plaatsvinden geldt de maatregel alleen op werkdagen. De bouwhekken worden aan het eind van de werkweek verplaatst zodat twee-richting verkeer vanaf dan wel mogelijk is. Dat houdt in dat van vrijdag 16.00 uur tot maandag 06.00 uur én in de bouwvakantie van 29 juli tot 19 augustus er wel tweerichtingverkeer mogelijk is.

Wethouder van Leeuwen: “Deze tijdelijke aanpassing is noodzakelijk. Wij realiseren ons dat bewoners, ondernemers en bezoekers hier hinder van ondervinden. Wij proberen de overlast zo veel mogelijk te beperken en vragen om uw begrip”.

Lees ook

Lampie K(l)ussende kerels

De tune van ‘House of the Rising Sun’. Klassieker van The Animals. Goud van Oud. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.