Home / / Tien punten voor Henri Duerink en Eddy Schopenhauer.
.

Tien punten voor Henri Duerink en Eddy Schopenhauer.

LEMELE – In ronde vier op de Pitch & Putt Golfbaan te Lemele pakte Henri Duerink de tien punten voor de strokeplay competitie en Eddy Schopenhauer voor het stableford klassement. Elke ronde zijn er maximaal tien punten te verkrijgen in beide klassementen. Eddy scoorde 44 stablefordpunten na een ronde van 60 slagen. Bert Wolbers scoorde 42 stableford na een ronde van 59 slagen en kreeg 9 punten. Freddie Dijk en Gerrit Dankelman scoorden 40 stableford, Freddie na een ronde 62 slagen en Gerrit na een ronde van 63 slagen en kregen elk 8 punten bijgeschreven. Henri Duerink scoorde 36 stableford, Diny Fransen scoorde 35 stableford. Jan Hekman uit Ommen en Johan Blikman scoorden 34 stableford. Theo Otten, Gerard Velthof en Wim Grondman scoorden 33 stableford punten en kregen punten voor het tussenklassement stableford.

Met een ronde van 53 slagen was Henri Duerink veruit de beste die wist om te gaan met de snelle en droge baan, en kreeg dan ook de tien punten. Bert Wolbers had 59 slagen nodig en kreeg negen punten er bij. Jan Hekman uit Ommen had evenals Eddy Schopenhauer 60 slagen nodig voor de 18 holes. Jan had voor de laatste negen holes 29 slagen nodig en Eddy 31 slagen, zodat Jan acht punten kreeg en Eddy zeven punten.

Tussenklassement stableford na vier ronden is Freddie Dijk op kop met 32 punten, Hans Timmerman volgt met 22 punten en Jan Hekman Nijverdal is derde met 21 punten. Wim Grondman is de achtervolger met 20 punten.
Tussenklassement strokeplay na vier ronden Hans Strijkveen op kop met 33 punten, Noël Shannon volgt met 30 punten en Henri Duerink is al derde met 18 punten na slechts twee wedstrijden gespeeld te hebben. Jan Hekman uit Ommen en Theo Otten zijn hier de achtervolgers met 17 punten.

Lees ook

70 jaar Molukkers in Ommen (1)

OMMEN – Dit jaar maart was het precies 70 jaar geleden dat in Rotterdam de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.