Home / / Tien jaar wijkondersteuning Hoonhorst

Tien jaar wijkondersteuning Hoonhorst

HOONHORST – Met een feestje in Hoonhorst heeft de wijkondersteuning Hoonhorst afgelopen dinsdagochtend haar 10-jarig bestaan gevierd.
Iedere dinsdagochtend in de oneven weken komen ruim 40 senioren, in een ruimte van zaal Kappers, bij elkaar voor ontmoeting, contacten en gezelligheid. Zij drinken koffie, maken een praatje over het kleine – en grote nieuws van de dag. De bijeenkomsten zijn van 10.00 – 12.00 uur.
Na de koffie komen de bezoekers in actie voor bridge, rummicub, biljart en/of kaarten. Aan het eind van de ochtend (12.00 uur) nemen de meeste mensen deel aan de open tafel om gezamenlijk van een warme maaltijd te genieten. Deze activiteit is mogelijk gemaakt door de gezamenlijke inzet van meerdere lokale partijen zoals Plaatselijk Belang, ouderenbond KBO, kerk en zaal Kappers.
Zij werken hierin samen met Saam Welzijn aan verbinding van partijen, stimuleren van onderlinge krachten, dagbesteding, netwerkontwikkeling, stimulering etc. Om de wijkondersteuning goed te laten verlopen zijn er vele vrijwilligers bij betrokken, die zorgen voor de sfeer en organisatie. Als dank hiervoor ontvingen de vrijwilligers een boeket bloemen, voor iedereen was er gebak bij de koffie.

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.