Home / / Team F&F uit Ommen op naar Alpe d’HuZes!

Team F&F uit Ommen op naar Alpe d’HuZes!

OMMEN – Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. De koersdag is altijd op de eerste donderdag van juni en maakt deel uit van een hele koersweek, waar een heel jaar lang naartoe wordt gewerkt. Ook dit jaar zullen weer vele teams aan de start verschijnen waaronder het team F&F (family & friends) tegen kanker. Dit team, bestaande uit de 73- jarige Gerda Horsman uit Ommen, haar dochter Janine de Jong-Horsman, kleinzoon Christiaan de Jong, kleindochter Manouk de Jong en vriendin van de kleinkinderen Lisanne van den Nouland, zal lopend of per fiets één of meerdere malen de Alpe d’Huez beklimmen. De man van Gerda, Herman Horsman, vader van Janine en opa van Christiaan en Manouk, is in augustus 2017 overleden aan prostaatkanker. Christiaan en Manouk hebben bovendien allebei een vriend en een vriendin op jonge leeftijd verloren aan kanker. Allemaal zijn ze dus zeer gemotiveerd om voor dit goede doel een uiterste inspanning te leveren en geld op te halen voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Elke gedoneerde euro aan het Alpe d’HuZes/KWF-fonds komt direct en voor 100% ten goede aan kankeronderzoek.

Door allerlei acties hebben ze inmiddels al een mooi bedrag bij elkaar weten te halen maar meer bijdragen zijn nog van harte welkom. Via deze weg willen Gerda, Janine, Christiaan, Manouk en Lisanne u vragen hen financieel te steunen. Dit kan door een financiële bijdrage via de officiële site van Alpe d’Huzes: www.opgevenisgeenoptie.nl. Alvast hartelijk dank namens het gehele team!

Lees ook

Evelien fietst in zes weken langs 75 IPSO inloophuizen

Op 30 juni aanstaande bezoekt zij het Vechtgenotenhuis OMMEN – Op woensdag 30 juni om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.