Home / / Talentenbrigade zamelt kleding in

Talentenbrigade zamelt kleding in

NIEUWLEUSEN – Een team van de Talentenbrigade van het Agnieten College te Nieuwleusen heeft vorige week kleding ingezameld voor de Kledingbank Nieuwleusen. De overdracht vond bewust plaats in de Stille Week, om zo ook aandacht te vragen voor Stille Armoede.

De Kledingbank Nieuwleusen wil een bijdragen leveren aan de armoedebestrijding in de gemeente Dalfsen en directe omgeving. Mensen die, om wat voor reden dan ook, niet in staat zijn om kleding aan te schaffen, helpt de Kledingbank aan goede tweedehands kleding.

Het team van de Talentenbrigade leert zo ook deze bijzondere kant van onze samenleving kennen. Door kleding in te zamelen hebben ze ook daadwerkelijk een steentje bij kunnen dragen aan de armoedebestrijding in hun eigen gemeente. De Spil heeft meegeholpen om alle kleding op te slaan.

De Talentenbrigade begint op deze manier een vaste verbindingspartner te worden van de Spil. Ze zit ondertussen ook bij het overleg tussen alle betrokken partners en partijen in de Spil, om mee te denken over het programma en de mogelijke verbindingen.

Lees ook

Ingezonden: ‘Er was eens…. een stadje aan de Vecht’

“Op het eerste gezicht gezellig, knus, gemoedelijk. Ware het niet dat de Vechtkade het stadje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.