Home / / Tablet- en smartphonecafé

Tablet- en smartphonecafé

OMMEN – In Bibliotheek Ommen wordt donderdag 18 april van 10.00 tot 12.00 uur weer een Tablet- en smartphonecafé gehouden.
Zoeken op internet, boeken en kranten lezen, videobellen en nog veel meer: de tablet en de smartphone verrijken ons leven. Wie optimaal wil profiteren van deze wonderlijk veelzijdige apparaten, kan vaak wel hulp en advies gebruiken. Die vind je in het Tabletcafé in de Bibliotheek Ommen. Tijdens het Tablet- en smartphonecafé krijg je hulp van medegebruikers bij het werken met je tablet of smartphone. Het Tablet- en smartphonecafé is geen lesmorgen, geen opleidingssessie; je kunt vrij aanschuiven, in een ongedwongen sfeer. Je mag er komen met specifieke vragen of problemen, maar ook om gewoon meer ervaring op te doen en gezellig met anderen ervaring en kennis delen over apps en wat je ermee kunt. Elke derde donderdag van de maand in de Bibliotheek Ommen, op de bovenverdieping, van 10.00 tot 12.00 uur. Deelname gratis, vrijwillige bijdrage voor de koffie.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen helpt Stichting Hand in Hand

NIEUWLEUSEN – Afgelopen zaterdag staken spelers en kaderleden van het 1e elftal, bestuursleden en leden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.