Home / tweetpost / SV Dalfsen 5 gaat voor wedstrijd tegen oud-profs

SV Dalfsen 5 gaat voor wedstrijd tegen oud-profs

DALFSEN – De voetballers van SV Dalfsen 5 zijn na de winterstop in vorm en hebben inmiddels grootse plannen. Ze doen namelijk mee aan een actie van FOX Sports, waarbij de hoofdprijs een wedstrijd is tegen oud-profvoetballers, die bovendien live op tv wordt uitgezonden. Verschillende amateurvoetbalteams in Nederland hebben zich aangemeld voor de actie. Een van deze teams mag op zaterdag 1 juni aantreden tegen de oud-profs van FC de Rebellen met onder andere Glenn Helder, John de Wolf en Paul Bosvelt. De wedstrijd wordt live uitgezonden door FOX Sports, inclusief voor- en nabeschouwing, interviews van Hans Kraaij jr en wedstrijdcommentaar van Koert Westerman. Dalfsen 5 roept al haar supporters op om te stemmen en dat kan hier.

Lees ook

Fietstocht van Saam Welzijn vanuit Dalfsen

DALFSEN – Saam Welzijn in Dalfsen houdt op dinsdag 27 juli weer een fietstocht. Vertrek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.