Home / / Startbijeenkomst Mantelzorgnetwerk in Ommen

Startbijeenkomst Mantelzorgnetwerk in Ommen

OMMEN – In de Theaterzaal van de Carrousel te Ommen vindt donderdag 9 mei de officiële start plaats van het Mantelzorgnetwerk Ommen. Mantelzorgers en organisaties die met mantelzorgers te maken hebben, zijn voor deze startbijeenkomst van harte uitgenodigd.

Met het Mantelzorgnetwerk Ommen wordt een wens van mantelzorgers vervuld, om één centraal punt te hebben waar zij terecht kunnen met hun vragen voor ondersteuning. In het mantelzorgnetwerk vinden mantelzorgers verschillende organisaties die iets voor hen kunnen betekenen. De aangesloten organisaties zetten zich samen met de mantelzorgers in voor een goede ondersteuning en proberen overbelasting te voorkomen. Het Mantelzorgnetwerk Ommen is één van de ambities van de gemeente Ommen, verwoord in haar beleidsnotitie ‘Mantelzorg doe je samen’.
Het programma start om 14.30 uur. Graag aanmelden vóór woensdag 1 mei via een mail aan: info@mantelzorgnetwerkommen.nl of telefonisch via Jeannette Donken | coördinator Mantelzorgnetwerk Ommen T: 06-19 45 02 56.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.