Home / / Spullen repareren, zo doe je dat

Spullen repareren, zo doe je dat

Het Repair Café Hardenberg in De Koppel is bij velen bekend, gezien het aantal bezoekers. En gelukkig maar. Op 20 april zitten de vrijwilligers klaar in De Koppel. Ze helpen bij het repareren van spullen die anders wellicht bij het afval gaan. En dat laatste zou jammer zijn! Op deze zaterdag is er bijzondere aandacht voor kleding en naaimachines. Want bij mooi voorjaarsweer wil je toch dat fijne bloesje weer aan, maar o ja, die zoom zat los. Hoe maak je dat zo onzichtbaar mogelijk? De vrijwilligsters helpen u. Maar ook met de naaimachine zelf en allerlei andere apparaten, meubilair, speelgoed en nog veel meer, bent u van harte welkom. Alles wat gevraagd wordt is een vrijwillige bijdrage. Het Repair Café Hardenberg vindt u op zaterdag 20 april van 13.00 tot 15.00 uur in De Koppel, Vechtstraat 8, Hardenberg. Kunt u deze dag niet, maar wilt u graag een keer het Repair Café bezoeken, dan kan dat ook op 25 mei of 29 juni, zelfde tijd, zelfde plaats. Een bezoek aan De Koppel is sowieso altijd de moeite waard. Gratis entree.

De Koppel is ook een van de vijf Anjerpunten in het Vechtdal.

Lees ook

Fietstocht van Saam Welzijn vanuit Dalfsen

DALFSEN – Saam Welzijn in Dalfsen houdt op dinsdag 27 juli weer een fietstocht. Vertrek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.