Home / / Sportclub Lemele houdt de punten op Zandeinde

Sportclub Lemele houdt de punten op Zandeinde

LEMELE – Sportclub Lemele ontving Kampen, dat voor de ontmoeting kon worden omschreven als ‘the best of the rest’. In 4D lijken HTC en DKB te gaan uitmaken wie aan het eind de vlag mag uithangen, met Daarlerveen als outsider op het vinkentouw. Kampen volgt als leider van een langgerekt peloton waar ook Lemele deel van uitmaakt. In wezen een achterhoedegevecht om de belangrijke plaats vier, welke waarschijnlijk recht geeft op een ticket voor de nacompetitie. De thuisclub hield die hoop levend. Op De Maten in Kampen kreeg Lemele half december van het vorige jaar met 2-0 klop. Er was derhalve nog een openstaande rekening te vereffenen en deze plooi is met de kleinst mogelijke zege glad gestreken. “We hadden na de kansloze nederlaag tegen HTC echt een rotgevoel”, verduidelijkt trainer Werner Pluim. “Dat wilden we recht zetten. We hebben dinsdag en donderdag goed getraind en hebben ons prima hersteld. We begonnen wat aarzelend, maar hebben daarna met lef gespeeld. De 1-0 vond ik terecht en we hebben nog steeds zicht op plaats vier.” Halverwege het tweede hield Damien Dijk de hoop levend.

Stand 4D: HTC 18-45, DKB 19-43, Daarlerveen 19-39, Kampen 18-29, Bruchterveld 19-29, Wijthmen 19-28, Lemele 19-28, ’s Heerenbroek 17-26, Dieze West 19-21 (43-53), Wilsum 19-21 (30-47), SVV ’56 19-12, MVV ’69 19-9 en Daarle 20-8.

(Archief)foto: Lemele-trainer Werner Pluim had alle reden om te lachen na de wedstrijd tegen v.v. Kampen

Verslag: Willem Lampe

Lees ook

Versoepeling mogelijk op tijd voor de VechtdalTrail

OMMEN – Met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni is het weer mogelijk om evenementen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.