Home / / Snoeihout gezocht voor paasvuur Oll Ommer

Snoeihout gezocht voor paasvuur Oll Ommer

OMMEN – De Gemienschop van Oll Ommer gaat Tweede Paasdag, maandag 22 april, rond 20.15 uur weer het Paasvuur ontsteken aan de Arriërveldsweg. Dit is dezelfde locatie als vorig jaar. Het paasvuur zal worden ontstoken door vertrekkend chef paasvuur Jan Makkinga en aankomend chef paasvuur Gerrit Veurink.

Snoeihout brengen kan op de volgende data: zaterdag 13 april van 09.00 – 17.00 uur, vrijdag 19 april van 09.00 – 17.00 uur en zaterdag 20 april van 09.00 – 12.00 uur. De organisatie vraagt uitsluitend om snoeihout. Dus geen geverfd hout, spoorbielzen, stobben, boomstammen, bouwafval of ander materiaal wat niet op een Paasbult hoort. Hier zal nadrukkelijk op gecontroleerd worden.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen helpt Stichting Hand in Hand

NIEUWLEUSEN – Afgelopen zaterdag staken spelers en kaderleden van het 1e elftal, bestuursleden en leden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.