Snelle tijden bij Scholierenloop ACO

OMMEN – Tijdens de 17e editie van de ACO Scholierenloop in Ommen zijn afgelopen vrijdag snelle tijden gelopen. Deze hardloopwedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door atletiekvereniging ACO van Elderen en is bedoeld voor leerlingen van de groepen 3 tot en met 8 van alle basisscholen binnen de gemeente Ommen.

Met 143 inschrijvingen waren twaalf basisscholen uit de gemeente Ommen vertegenwoordigd. Een aantal deelnemers moest zich door ziekte of blessures op het laatste moment afmelden. Bijna 140 kinderen schreven zich in. Er werd flink gestreden en dat leidde tot veel snelle tijden.

Ook de afsluitende scholierenestafette was vol strijd. Elf van de twaalf deelnemende scholen liepen mee in deze traditionele wedstrijd.

De snelste kinderen per school uit groepen 5, 6, 7 en 8 van vorig jaar vertegenwoordigen dit jaar hun school tijdens de scholenestafette. De Kardoen liep vanaf het begin vooraan en gaf deze koppositie niet meer af. Om plek 2 en 3 werd flink gevochten. Met een mooie eindsprint eindigde De Bernardus als tweede. De Dennenkamp legde beslag op de derde plaats.

Alle deelnemers aan de scholierenloop hebben een medaille en een strippenkaart gekregen. Met deze strippenkaart kunnen ze een aantal keer gratis kunnen meetrainen met de reguliere trainingen. Meer informatie over trainingstijden is te vinden op www.acovanelderen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.