Home / / Sing for the King in Dalfsen

Sing for the King in Dalfsen

DALFSEN – In de feesttent die naast het Dalfser gemeentehuis komt te staan, wordt zondagmorgen 28 april weer een Sing for the King gehouden. Deze interkerkelijke Sing-in wordt georganiseerd in samenwerking met de Oranjevereniging. Spreker is dr. Martijn Dekker van Het Lichtpunt in Assen.

Martijn is jongerenwerker en spreker in jongerendiensten en op jeugdkampen. Martijn wil laten zien wat het geloof kan betekenen in de wereld van vandaag; hoe ons leven te verbinden met het verhaal van de Bijbel.

Henriëtta Kuipers zal de Sing-in presenteren. Het thema is ‘The King of Kings’. De muziek wordt verzorgd door een band onder leiding van Wim de Wolf bestaande uit leden van de verschillende kerken: Wim de Wolf (piano), Jan Kramer (gitaar), Leonardo van Lenthe (viool), Esther Eilander (dwarsfluit), Arvid Kwakkel (basgitaar), Frank en Erik Ritsema (percussie), Hèlène Krale, Marien Albracht (zang).

Voor de kinderen is er een blokje kinderliederen, waarbij zij vooraan mogen staan om mee te zingen. De Sing-in begint om 9.30 uur; de tent is vanaf 9.00 uur open. Na afloop is er ontmoeting en wordt er koffie, thee en limonade aangeboden.

Lees ook

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.