Home / / Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Dalfsen goed verlopen

Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Dalfsen goed verlopen

DALFSEN – Op woensdag 3 april is het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi van de gemeente Dalfsen gespeeld. Op Sportpark Het Gerner hebben 21 jongens-  en 17 meidenteams op een sportieve manier lekker een balletje kunnen trappen, waarbij de strijd niet uit het oog werd verloren. Ook het publiek heeft samen met de kinderen, er een gezellige dag van gemaakt. De weergoden waren ons goed gezind, het was lekker voetbalweer, maar voor het publiek was het wat aan de frisse kant. Sinds dit jaar werd er zowel door de jongens als de meisjes gespeeld volgens de nieuwe spelvormen en de daarbij behorende spelregels van de KNVB. In diverse poules werd er op sportieve manier gestreden om een plek in de finale. Deze finaleavond is op vrijdagavond 12 april op het sportpark van VV Hoonhorst. Daar wordt de 1e wedstrijd om 17.30 uur afgetrapt. De laatste wedstrijd begint om 19.00 uur, waarna direct de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Hierbij worden ook de Fair-Play trofeeën uitgereikt. Het zal een spannende avond worden met volop strijd en voetbalplezier. De winnaars van de meiden en jongens, van de A-poule, zullen daarna proberen om weer een ronde verder te komen in de landelijke voorrondes van het schoolvoetbal. Kortom, kom de jongens en meiden dolenthousiast aanmoedigen. Het zal de sfeer extra goed doen.

Lees ook

Festival de Vecht gaat aangepast door

OMMEN – Met de onverwachte, nieuwe coronamaatregelen die voorlopig gelden tot 13 augustus moet de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.