Home / / Rondje mode om de kerk

Rondje mode om de kerk

OMMEN – Tientallen gelegenheidsmodellen trotseerden zaterdag het koude, wisselvallige weer en paradeerden zaterdag, tijdens de voorjaarsmodeshow van Trendy Ommen, met vrolijke gezichten over de 180 meter lange catwalk rondom de Hervormde kerk.

Dit allemaal om het toegestroomde publiek de laatste trends te showen op het gebied van fashion, schoenen, styling, haar en make-up. Modellen van achttien verschillende Ommer winkels werkten mee aan de show. De stemming was opperbest en de vele toeschouwers (alsook de modellen zelf) genoten zichtbaar van de flitsende show boordevol kleurrijke voorjaarsmode. De modeshow werd op drie verschillende tijdstippen gehouden.

Foto: Leo van den Berg

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.