Home / / Rommelmarkt en paarden knuffelen bij `t Olde Manegepeerd

Rommelmarkt en paarden knuffelen bij `t Olde Manegepeerd

DALMSHOLTE – Op 28 april van 10.00 uur tot 17.00 uur wordt er een rommelmarkt georganiseerd bij `t Olde Manegepeerd in Dalmsholte. Op deze dag kunnen ook de paarden geknuffeld worden. Het is binnen, dus ook als het zou regenen is dat geen probleem. Kom en neem een kijkje en neem je broertje, zusje, je ouders en je buren mee. Ook toeristen die in de omgeving verblijven, zijn meer dan welkom. Vergeet de camera niet.

De gehele opbrengst van de rommelmarkt is voor de uitgewerkte manegepaarden, die hier na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten. Deze worden zeer goed verzorgd door allemaal vrijwilligers. Men wordt bovendien in de gelegenheid gesteld zich aan te melden als vrijwilliger. Er wordt uitleg gegeven over de opvang van de paarden en wat daar allemaal bij komt kijken. De koffie en de warme hap staan klaar.

Wil je de paarden zelf verwennen? Dan is er tegen betaling wat lekkers en vooral gezonds te koop voor ze. Je mag zelf appels, brood of wortels meenemen en dat aan de paarden geven.

t Olde Manegepeerd is een inzamelpunt voor kleding, inktcartridges en frituurvet. Financieel kan er uiteraard gesponsord worden. t Olde Manegepeerd, Beukenlaan 2, Dalmsholte. Voor meer informatie: www.manegepeerd.nl en info@manegepeerd.nl

Lees ook

Fietstocht van Saam Welzijn vanuit Dalfsen

DALFSEN – Saam Welzijn in Dalfsen houdt op dinsdag 27 juli weer een fietstocht. Vertrek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.