Home / / Recreatief buitentoernooi Flash

Recreatief buitentoernooi Flash

NIEUWLEUSEN – Traditiegetrouw houdt volleybalvereniging Flash ook dit jaar weer het Plus Bakker toernooi. Een recreatief buiten volleybaltoernooi in Nieuwleusen dat zaterdag 29 juni voor de 48ste keer wordt georganiseerd. Op die dag zal er weer de hele dag gevolleybald worden op de voetbalvelden van USV.
Deelnemende teams kunnen worden samengesteld uit straat- of buurtbewoners, bedrijven, verenigingen, families en vrienden. Inschrijving is mogelijk voor zowel dames, heren en gemengd (maximaal 2 competitiespelers). Dit jaar zijn ook de jeugdteams weer van harte welkom. De jeugd kan zich inschrijven in de leeftijdscategorie: 12-15 jarigen, 10-12 jarigen en 8-10 jarigen (de categorie 8-10 jarigen spelen 4 tegen 4).
Voor inschrijving van een team of voor meer informatie zie de website van volleybalvereniging Flash:

www.flashnieuwleusen.nl/plus-bakker-toernooi

Lees ook

70 jaar Molukkers in Ommen (1)

OMMEN – Dit jaar maart was het precies 70 jaar geleden dat in Rotterdam de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.