Home / / Prijsuitreiking Damito-consumentenbeurs

Prijsuitreiking Damito-consumentenbeurs

DALFSEN – Tijdens de druk bezochte Damito-consumentenbeurs in Dalfsen op 7,8 en 9 maart was Carinova aanwezig met informatie over verpleging, verzorging en het Carinova Servicepakket. Op de Carinova stand konden bezoekers meedoen aan een prijsvraag door het raden van het aantal snoephartjes in een glazen pot. Daarmee sloot deze prijsvraag mooi aan op het thema van de beurs ‘Van Harte’.

De winnares is Joske Berends, zij raadde het aantal hartjes uit de snoeppot precies, namelijk 305. Ze heeft daarmee een cadeaubon gewonnen van kledingwinkel ‘ Elk’ in Dalfsen. Op de foto neemt Joske Berends (rechts op de foto) de prijs in ontvangst uit handen van Rimke Luchtenberg, Carinova wijkverpleegkundige.

Lees ook

Fietstocht van Saam Welzijn vanuit Dalfsen

DALFSEN – Saam Welzijn in Dalfsen houdt op dinsdag 27 juli weer een fietstocht. Vertrek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.